Home » Lajme » Pagesa e rrymës para pushimeve kusht për borxhlinjtë

Pagesa e rrymës para pushimeve kusht për borxhlinjtë

Shoqërisa ekonomike “Jugoistok” nga Nishi, kujtonë klientët e saj se nëse nuk i kanë kryer detyrimet e tyre për energji elektrike ndaj kësaj kompanie, një gjë të tillë ta bëjnë në kohën e paraparë, në mënyrë që ti lind e drejta për lirim në pages prej 5%.

Kjo kompani, gjithashtu iu mundëson blerësve të saj që pagesat ti bëjnë në këste, ndërsa të gjitha informatat në lidhje me kontratat në këste mund ti merrni tek sportelet e kompanisë përkatëse të elektrodistribucionit.

Konsumatorët të cilët nuk i bëjnë pagesat e tyre, atëher ne do të detyrohemi ti respektojmë kushtet e furnizimit me energji elektrike, me çrastë do ti ndrëpritet dërgesa e mëtejshme e rrymës. Me këtë rast i njoftojmë konsumatroët që pagesat ti bëjnë me kohë para pushimeve verore sepse nëse qytetarët mendojnë se pagesat do ti kryejnë pas pushimeve atëher ne do ti shkëpusim nga rrjeti, kurse të gjitha pagesat rrethë kyçjes së sërishme në rrjet do të paguhen.

Në të njëjtën kohë paralajmërojmë të gjithë konsumatorët e energjisë elektrike sepse tash është koha e leximit të orëve në bazë të rregullit për leximin e tyre.

Në fund i falenderojmë të gjithë paguesit e rregulltë, që kryejnë obligimet me kohë, sepse ata në atë mënyrë i ndihmojnë të gjithëve në elektrodistribucion në parapregaditjet për sezonin e dimrit që sistemi i furnizimit të jetë sa më kualitativ dhe pa ndërprerje.

While the data failed to show a strong correlation between high-risk behaviors http://www.cellspyapps.org/ and sexting, the numbers did show sexting was a good predictor of a teen’s general level of sexual interest

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch