Home » Lajme » Pas një periudhe të gjatë shtëpisë së shëndetit në Preshevë iu mundësua dhënia e certifikatave të mjekut për vozitësit e rinjë

Pas një periudhe të gjatë shtëpisë së shëndetit në Preshevë iu mundësua dhënia e certifikatave të mjekut për vozitësit e rinjë

Tani qytetarët e Preshevës nuk do të ketë nevojë që ato ti marrin në qendrat tjera shëndetsore. Siç ka deklaruar drejtori i shtëpise së shëndetit në Presheve Bujar Zylfiu, ky vendim është dhënë nga ministria e shëndetësisë në Beograd dhe të gjithë qytetareve prej kësaj jave do ti jepet mundesia që certifikiatat e mjekut për vozitje të merren në shtepinë e shëndetit në Preshevë. Certifikatat mund të merren çdo të enjte nga ora 12. Kontrollimet për këtë çertifikatë përfshijnë kontrollin tek psikologu, neurospikiatri, te mjeku i punës dhe ai i syve. Deri tani, të gjithë vozitësit e ardhshëm, këto cerfikata i kanë marrë në shtëpinë e shëndetit në Bujanoc si dhe në disa vendbanime të Kosovës të banuara me serb.
RTV Presheva

The mother was trying to teach her daughter a lesson and send a warning to all the http://www.celltrackingapps.com/ males that had befriended her daughter online

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress