Home » Lajme, Vendore » (VIDEO)PDSH fuqizon edhe më shumë rolin e gruas

(VIDEO)PDSH fuqizon edhe më shumë rolin e gruas


grate PDSH
PDSH gjatë takimit me forumin e gruas ka  specifikuar të gjitha detyrat e sidomos  avancimin e pozitës së gruas  brenda këtij subjekti politik por dhe në institucionet e pushtetit lokal. Kryetarja e forumit të gruas Albiona Rexhepi ka thënë se gjinia femërore gjithmonë ka pas rolin e vet aktiv por dhe avancues në këtë subjekt politik.
Ndërsa kryetari i PDSH Ragmi Mustafa ka thënë se gjatë këtij takimi janë përçuar mesazhe , ku gruaja do të zë vendin e merituar , duke inkuadruar në gjitha organet  edhe atë deri në 50%.

Në kuadër të aktiviteteve të rregullta PDSH ka mbajtur  takim me forumin e gruas duke inkuadruar edhe kuadro të reja nga gjinia femërore.

Gjatë këtij takimi janë specifikuar të gjitha detyrat e sidomos në avancimin e pozitës së gruas  brenda këtij subjekti politik por dhe në institucionet e pushtetit lokal.

Kryetarja e forumit të gruas Albiona Rexhepi ka thënë se gjinia femërore gjithmonë ka pas rolin e vet aktiv por dhe avancues në këtë subjekt politik.Por ajo ka potencuar se roli i gruas në PDSH edhe më shumë do të fuqizohet.

Ndërsa kryetari i PDSH Ragmi Mustafa ka thënë se gjatë këtij takimi janë përçuar mesazhe , ku gruaja do të zë vendin e merituar , duke inkuadruar në gjitha organet  edhe atë deri në 50%.

Gjatë këtij takimi janë dhënë edhe propozime prë avancimin dhe menaxhimin e këtij subjekti politik duke nisur edhe për përgatitjet për zgjedhjet lokale.

grate 3PDSH

grate 41PDSH

grate 2PDSH

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress