Home » Lajme, Vendore » PDSH nis përgatitjet për zgjedhjet lokale

PDSH nis përgatitjet për zgjedhjet lokale

Në vazhdën e takime të rregullta PDSH ka mbajtur disa takime edhe nëndegët e saja ku janë  ndarë detyrat  mbi hartimin e një strategjie politike dhe programit parazgjedhorë , për të  komunikuar në mënyrë interaktive me qytetarin .Sipas Mustafës PDSH do të jetë si gjithnjë përkrahë çdo qytetari  andaj për mes këtyre takimeve do të përcaktohen në mënyrë të detajuar të gjitha prioritet.

PDSH pas takimeve të rregullta të  kryesisë , agjendën e bashkëbisedimeve e ka intensifikuar edhe me organet tjera të partisë. Aktivitet kanë nisur që nga forumi i gruas , ndërsa takimi tjetër është realizuar me kryesit e gjitha nëndegëve. Gjatë këtyre takimeve interesimi ka qenë i jashtëzakonshëm , ndërsa për shkak të numrit të madh , takimet janë realizuar në disa sesione. Kryetari i PDSH Ragmi Mustafa ka thënë se gjatë këtyre takimeve janë ndarë detyrat  mbi hartimin e një strategjie politike dhe programit parazgjedhorë , duke komunikuar në mënyrë interaktive me qytetarin për ti caktuar në mënyrë të detajuar të gjitha prioritete.Sipas kreut të PDSH –ës gjatë këtij takimi janë bërë bashkë idetë , që japin rezultatet e drejtpërdrejta në interesin e banorëve të komunës sonë.

Mustafa ka thënë se PDSH ,pas zgjedhjeve lokale do të mbajë edhe zgjedhjet e përgjithshme brenda subjekti politik .

https://www.youtube.com/watch?v=Y4feZRZPnLc

PDSH 1nendeget PDSH 2nendeget PDSH nendeget

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress