Home » Lajme, Vendore » Bashkimi Demokratik i Luginës Uron 28 nentorin

Bashkimi Demokratik i Luginës Uron 28 nentorin

Bashkimi Demokratik I Luginës

www.bdl-psh.info

URIM ME RASTI E 100 VJETORIT TË PAVARSISË SË SHQIPËRISË

Të nderuar qyetetarë të Luginës,

Me lejoni që nemer të Bashkimit Demokratik të Luginës dhe nemrin tim personal  tju uroj  këtë jubile dhe Festen e Flamurit Kombëtar duke ju dëshiruar që këtë festë ta kaloni në nje atmosfer festive ,atmosfer të kandshme, por duke I perkujtuar ata që dhanë ma te shtrejten, jeten, që ne sot te kemi mundësi per të festuar,e për ta  ndje veten sadopak të lirë  edhepse liria të cilën duhet ta kishim ende nuk është e plotë.

URIME DHE GËZUAR!!!!!!!                                                    Bashkimi demokratik I Luginës

Kryetar, Dr.Skender Destani

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress