Home » Lajme » PDSH uron gjithë besimtarët e konfesionit islam festën Fitër Bajramit

PDSH uron gjithë besimtarët e konfesionit islam festën Fitër Bajramit

“Duke e lutur Allahun e Madhërishëm që të na ketë pranuar agjërimin, lutjet, ibadetet dhe punët e mira që i kemi bërë gjatë këtij muaji në shenjë respekti ndaj krijuesit Fuqiplotë.

“Sakrifica është virtyt njerëzor,është madhërim i më të shenjtës te njeriu, e mishëruar me festën e madhe të Fitër Bajramit. Duke ju uruar gjithë besimtarëve musliman, duke ju dëshiruar që paqa, harmonia, solidariteti të mbretërojë mes njerëzish.“Këto ditë të mirëqenies, tolerancës dhe paqes, uroj që ti kaloni në një atmosferë familjare dhe shoqërore. Po ashtu urojm që kjo ditë të jetë pikënisje e rezultateve të mira si në rrafshin moral ashtu edhe në rrafshin kombëtar. Festat e këtilla duhet të shërbejnë si shembull për respekt dhe mosdevijim nga rruga e drejtë. Në emrin tim dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare, uroj që sakrifica e Fitër Bajramit të jetë e pranuar”, thuhet në telegramë urimin e PDSH-së.

 

 

29.08.2011

Kryetari

Ragmi Mustafa

Plus, they offer educator discounts pro-academic-writers.com and lesson plans

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress