Home » Lajme » Për ndarjen e 5 (pesë) bursave studentore, njëvjeçare për vitin akademik 2011/2012

Për ndarjen e 5 (pesë) bursave studentore, njëvjeçare për vitin akademik 2011/2012

Studenti, kandidat për bursë, t`i plotësojë këto kushte:

1. Të jetë student i rregullt i vitit të II (dytë) e mëtutje, për vitin akademik 2011/2012

2. Të jetë banor-e i, përhershëm-e,i, Kosovës Lindore-Preshevë, Bujanoc, Medvegjë

3. Gjendja jo e mirë materiale në familje.

Bursa jipet për 10 (dhjetë) muaj, shtator 2011 – qershor 2012, nga 100-Sfr në muaj.

Studeni-ja, kandidat-e, përveç lutjes duhet të paraqes edhe këto dokumente:

a) Fotokopjen e indeksit,

b) Dëshminë, vërtetimin, që është student-e,i, rregullt dhe që ka regjistruar vitin Akademik 2011/2012

c) Dëshmi, vërtetim, se është banor-e,i, përhershëm-e në këto 3 (tri) komuna,

d) Çertifikatën e gjendjes ekonomike me numrin e anëtarëve në familje.

Lutjet e pakompletuara me dokumentat e më lartë kerkuar nuk do të merren në Shqyrtim

Lutjet e kompletuara paraqiten përmes faqes së internetit të fondit

www.fondihumanitar.ch , fax 0041 (0)61 683 23 58, ose te çdo anëtar i kryesisë së fondit.

Konkursim mbetet i hapur deri më 20.10.2011

11.09.2011                                                                                                     Kryesia e fondit- kryetari

Zürich                                                                                                                                    Xhelal Memeti

Pair that motivation with the longer summer days, and kids will https://pro-academic-writers.com hopefully have plenty of creative time to explore the project playlist below

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress