Home » Lajme » Policia në Bujanoc ka ngritur aktpadi prokurorisë së lartë në Vranjë

Policia në Bujanoc ka ngritur aktpadi prokurorisë së lartë në Vranjë

Policia në Bujanoc ka ngritur aktpadi prokurorisë së lartë në Vranjë kundër Albert S. i vitit 1987 nga fshati Tërrnoc i madh të Bujanocit dhe Senat D. i lindur në vitin 1983 nga fshati Lluçan për shkak të dyshimit se kanë kryer vepër penale prodhim të pautorizuar dhe lëshim në qarkullim të substancave narkotike. Policia në punktin kontrollues në Konçul të Bujanocit më 14 shkurt të këtij viti në autobusin Maxharturs nga Bujanoci të cilin e drejtonte Senat D. kurse biletë shitës ishte Albert S. kanë gjetur 203 gram materie e cila supozohet se është marihuanë. Të dyshuarit i janë dorëzuar prokurorit të Gjyqit të lartë në Vranjë i cili i ka caktuar paraburgim prej një muaji.
RTV Presheva

One Response

  1. beja thotë:

    Nëse është e vërtet ,atëher u kalbshin n´´burg…

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress