Home » Lajme » Kryetari i AKB-së Agim Shahini, pas intervenimeve të faktorit ndërkombëtarë, megjithatë arrinë në Preshevë

Kryetari i AKB-së Agim Shahini, pas intervenimeve të faktorit ndërkombëtarë, megjithatë arrinë në Preshevë

Preshevë, 5 mars – Një delegacion i lartë i AKB-së i prirë nga Agim Shahini, kryetarë  me 16 bashkëpunëtorë nga Kosova e Shqipëria  të cilët kanë paralajmëruar  ta vizitonin sot Preshevën për promovimin  „Javët e biznesit kombëtar“, policia kufitare serbe e ka kthyer mbrapa por, pas intervemive ndërkombëtare, megjithatë arrijnë të shkelin tokën e Luginës së Preshevës.

« Ky ishte një akt i papresedent, skanandal për Serbinë e cila nuk është ende e gatshme ti respektoj marrëveshjet e nënshrkuara me Prishtinën.

Delegacionin nga Kosova e priti Kryetari i Komunës së Preshevës z. Ragmi Mustafa me bashkëpunëtorë dhe përfaqësuesit e biznesit të Luginës së Preshevës.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress