Home » Lajme, Vendore » Sot me fillim në ora 12 filloi seanca e Kuvendit të Këshilltarëve Shqiptarë të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës

Sot me fillim në ora 12 filloi seanca e Kuvendit të Këshilltarëve Shqiptarë të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës

Preshevë 9 Mars 2013 – Në seance po marrin pjesë të gjithë këshilltarët shqiptarë të tre Kuvendeve Komunale, Kryetrët e Kumunave të Preshevës dhe Bujanocit, Deputeti Halimi, kryetari i Këshillit Nacional, OVL-së, KDNJ-së dhe të OJQ-ve.
Në këtë seancë do të diskutohet dhe miratohet një rregullore për punën dhe përbërjen e Kryesisë së tre Kuvendeve si dhe forma e zgjedhjes së Kryetarit dhe zëvendsave të tij. Gjithashtu si pik e veçantë e rendit të ditës do të jetë edhe nxjerrja e një dokumenti për bisedimet mes Luginës së Preshevës dhe institucioneve shtetërore serbe me ndermjtësim të OSBE-së, bisedime kto që kishin filluar në Bujanoc.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress