Home » Lajme » PROPOZIME PËR KUOTA PËR “MASTER I SHKENCAVE”/ “MASTER I ARTEVE TË BUKURA”, PËR VITIN AKADEMIK 2014 – 2015

PROPOZIME PËR KUOTA PËR “MASTER I SHKENCAVE”/ “MASTER I ARTEVE TË BUKURA”, PËR VITIN AKADEMIK 2014 – 2015

me Vendimin nr. 668, date 15.10.2014  të Këshillit të Ministrave “Për kuotat e pranimit dhe tarifat e shkollimit në institucionet publike te arsimit te lartë për programet e studimeve të ciklit të dytë me kohë të plotë “Master Profesional” dhe “Master i Shkencave” / “Master i Arteve të Bukura”, për vitin akademik 2014 – 2015” janё miratuar kuotat e pranimit për shqiptarët nga trojet jashtë kufijve të vendit, përkatësisht 250 kuota për programet e studimit “Master Profesional” për të gjithë kandidatёt shqiptarё nga trojet jashtё kufijve tё vendit dhe 250 kuota per programet e studimit “Master i Shkencave” /”Master i Arteve të Bukura”.

Shpёrndarja e kuotave nё total pёr ciklin e dytё ёshtё bёrё si mё poshtё:

Troje

Master Profesional

Master i Shkencave

Kosovë

55

64

Mal i ZI

73

74

Maqedoni

67

57

Preshevë, Bujanovc, Medvegjë

55

55

Total

250

250

Bashkëlidhur gjeni tabelat per Masterin shkencor dhe Masterin profesional që duhet  të plotësohen nga ana juaj pёr vendet respektive për rishpërndarjen e kuotave.

 

Master shenimet

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress