Home » Lajme, PVD » PVD hapi fushatën zgjedhore për zgjedhjet lokale dhe parlamentare

PVD hapi fushatën zgjedhore për zgjedhjet lokale dhe parlamentare

PVD Tubimi promovues - 2016 -1Partia për Veprim Deemokratik në Preshevë të shtunën që kaloi në sallën e madhe të Shtëpisë së Kulturës në Preshevë hapi fushatën zgjedhore të zgjedhjeve lokale dhe atyre parlamenetare,  të 24 prillit. Në këtë tubim promovues u bë dhe shpalosja e programit zgjedhore  si dhe prezantimi i kandidatëve për këshilltar komunal dhe deputet popullorë.

 

PVD në Preshevë, mbajti tubimin promovues ku shpalosi  programin zgjedhor  dhe  bëri prezantimin e  kandidatëve për këshilltarë në zgjedhjet lokale dhe ato parlamentare. Në prani të qindra qytetarëve evenimenti filloi me intonimin e himnit kombëtar e me një minut heshjte për të nderuar gjithë ata që   kontribuan për  PVD e  për lirinë. Bartësja e listës së zgjedhjeve lokale dhe atyre parlamentare Aridita Sinani theksoi se PVD do të ofrojë qytetarëve udhëheqje me kompetenca  profesionale, përgjegjësi morale e logjore. Për të pasur të ardhme të ndritçme duhet të stopojmë monopolin,oligarkin, nepotizmin si dhe rrugën e krimit në politik dhe vendim marrje ka cituar bartësja e listës. Ndërkaq i pari në  listë Xhelal Mehmeti  tha se gjithcka që u themelua në kohën e Riza Halimit u shkatrrua nga ky pushtet, që madje dhe e shpërblyen me mirënjohje kryeministrin. Ata janë thirrë në lokalizëm e lokalizmi është te ata që Preshevën e bënë fshat e  Zhunicën qytet. Ndërkaq, Riza Halimi kryetari i PVD potencoi se PVD u formua në kohën më vështirë kur ishte në pyetje ekzistenca e ruajtja e substancës kombëtare. Nei  sfiduam situatët të më vështira në kohën  xhelatit të ballaknit e që metrapazët ishin si refugjatë në atë kohë. Prandaj a ka cka të thuhet  më shumë se para 60 vjetëve ndërtuam stacion të atubusëve që sot nuk është, patëm gjyq, prokurori  e banka që tash si kemi.  Prandaj do të fitojmë me të gjitha listat citoi i pari i PVD.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch