Home » Lajme, Ndërkombëtare » Qeveria e Turqisë siguron bursa për studentë të vitit akademik 2013 – 2014

Qeveria e Turqisë siguron bursa për studentë të vitit akademik 2013 – 2014

Z. Ragmi Mustafa

Kryetar I komunës së Preshevës

Beograd, 22 maj 2013

I nderuari Z Kryetar

Qeveria e Turqisë siguron bursa për studentët e huaj me qëllim që të kontribojë në e dukimin e të rinjëve në shtetet fqinje. Gjithashtu ka për qëllim të krijojë ura lidhëse për shoqërim mes nejrëzve dhe vendeve nëpërmjet edukimit dhe u ndihmon të sigurojnë të dhënat e nevojshme të vendit I cili I ofron bursat.

Me këtë rast, ju informojmë se procesi i aplkimit për “Bursa Turke” për nivelin e nxënësve të shkollave të mesme të vitit akademik 2013 – 2014 ka filluar.

Afati I fundit për aplikim është 6 qershor 2013. Aplikimet duhet bërë online apo direct autoriteteve përkatëse turke nëpërmjet “Udhëzues për Aplikim për Bursat Turke” I cili gjendet në faqen e internetiti http://basvuru.turkiyeburslari.gov.tr/Content/pdf/BK_en.pdf

Do të ju jem me të vërtetë mirënjohës nëse do të mund të na ndihmoni në procesin e njoftimit të nxënësve të Komunës së Preshevës për bursat që i ofrojmë.

Me shpresë se do të zgjerojmë bashkëpunimin tonë,

Me respect,

Ozlem Demir

Përfaqësues kryesor

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress