Home » Kulturë, Lajme, Ndërkombëtare » RAGMI MUSTAFI I LUGINËS SË PRESHEVËS NDEROHET ME ÇMIMIN “PENA ALPINE”

RAGMI MUSTAFI I LUGINËS SË PRESHEVËS NDEROHET ME ÇMIMIN “PENA ALPINE”

Në Ditën e 7 Marsit, “Gazeta e Alpeve”- gazetë Rajonale-PanShqiptare-NdërBallkanike, ka vlerësuar e nderuar mësues dhe ish-mësues nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Lugina e Preshevës e Sanxhaku, Maqedonia e Veriut dhe Mërgata Shqiptare, me Çmimin “Pena Alpine” me motivacionin “Për kontributet shkrimore” në faqet e kësaj gazete, përgjatë katër viteve të botimit të saj.

            Ragmi MUSTAFI nga Lugina e Preshevës (Bujanoc), ish-mësues, mastër i sociologjisë, jurist i diplomuar, publicist, Antar i Bordit Botues të “Gazeta e Alpeve”, prej nwntorit 2018 i zgjedhur funksionar nw detyrwn e Kryetarit tw Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve (KKSH) në Luginën e Preshevës; autor me disa shkrime në “Gazeta e Alpeve”, u nderua me Çmimin “Pena Alpine”.

            Në kushtet e Pandemisë globale, Çmimi “Pena Alpine”, sipas rastit e bashkërendimeve, “Gazeta e Alpeve” do iu dërgohet  me “Posta Shqiptare” në adresat përkatëse ose do të priten evente të ndryshme në varësi me kushtet e krijuara nga masat e lehtësirat e situatës Kovidiane.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch