Home » Lajme, Vendore » Rahovicë: 14 Maji, dita e dëshmorëve të Kombit – video

Rahovicë: 14 Maji, dita e dëshmorëve të Kombit – video

14 Maji - tubimiSot, për nder te dëshmorëve të rënë në luftën e ish-UCPMB-së dhe forcave paramilitare serbe u mbajt manifestimi kushtuar Dëshmorëve te Kombit.

14 Maji - Femi ShaqiriNë gurishte të Rahovicës së Preshevës, në prani të familjarëve të dëshmorëve dhe shum qytetarëve fillimisht u zhvillua  ndeshja sportive në futboll të vogël dhe më pas, pas intonimit të himnit kombëtarë, u nderuan me një minut heshtje dëshmorët e rënë ne luftën e fundit me ç’rast të pranishmit i pëshëndetën familjarët e dëshmorëve dhe u lexuan shum recitale të përgatitura nga fëmijt dhe të afërmit e të rënëve në luftë.

14 Maji - Baba i deshmorit

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch