Home » Lajme, PDSH, Vendore » Rahovicë – Aty ku ka unitet ka edhe legjitimitet të votës e proceseve që na presin, bashkimi bën fuqi- KSHB

Rahovicë – Aty ku ka unitet ka edhe legjitimitet të votës e proceseve që na presin, bashkimi bën fuqi- KSHB

KN Tubimi Rahovice-1Aty ku ka unitet ka edhe legjitimitet të votës e proceseve që na presin, bashkimi bën fuqi dhe kjo fuqi është fitore. Me daljen në zgjedhjet e 26 tetorit do ti themi stop mbushjes së kutive. Kryetari I PDSH-së, dr Ragmi Mustafa ka potencuar se askush nuk mund ta imponojë vullnetin e të qenit shqiptarë. Me koalicionin pesë partiak PDSH,PD,LPD,RD+ dhe BDL pasqyruam hiearkinë e subjekteve politike që tubojnë shqiptarët në Luginë të Preshevës duke ofruar edhe nominimin për kryetarë të Këshillit Nacional Shqiptarë, Jonuz Musliun

 KN Tubimi Rahovice-2-1KN Tubimi Rahovice-3

Aty ku ka unitet ka edhe legjitimitet të votës e proceseve që na presin, bashkimi bën fuqi dhe kjo fuqi është fitore. Me daljen në zgjedhjet e 26 tetorit do ti themi stop mbushjes së kutive. Edhe kësaj here Rahovica po I jep kurajo vendosëse PDSH-së.

KN Tubimi Rahovice-4KN Tubimi Rahovice-6Flamurin do ti kthejmë abetares, do ti kthejmë dinjitetin këti vendi tha kështu në fjalimin përshëndetës, kryetari I LPD-së, Jonuz Musliu. Kryetari I PDSH-së, dr Ragmi Mustafa ka potencuar se askush nuk mund ta imponojë vullnetin e të qenit shqiptarë. Qenien tonë do ta jetësojmë sa të jetë jeta. Në këtë fushat nuk premtuam asfalte as vende pune por investimin frymorë dhe shpirtërorë që ka të bëjë me Referendumin e marsit të vitit 1992 deri në aktin sublim të vetëvendosjes, tha kështu kryetari  Ragmi Mustafa.

KN Tubimi Rahovice-5Me koalicionin pesë partiak PDSH,PD,LPD,RD+ dhe BDL pasqyruam hiearkinë e subjekteve politike që tubojnë shqiptarët në Luginë të Preshevës duke ofruar edhe nominimin për kryetarë të Këshillit Nacional Shqiptarë, Jonuz Musliun . Rroft simboli kombëtarë, rrofshin shqiptarët, rretho numrin dy, për gjuhë e flamur Koalicioni I Shqiptarëve të Bashkuar

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress