Home » Lajme » Reagim i AKSH-së së vërtetë, të FRONTIT BASHKIMIT KOMBËTAR SHQIPTAR- -ARMATA KOMBËTARE SHQIPTARE-

Reagim i AKSH-së së vërtetë, të FRONTIT BASHKIMIT KOMBËTAR SHQIPTAR- -ARMATA KOMBËTARE SHQIPTARE-

Kryesia e FBKSH-ës pasi u informua nga mjetet e informimit lidhur me “Komunikatën e të ashtu quajturës “Forcat e Armatosura(AKSH&SKSH) të Shqipërisë Etnike (FASHE), lëshon këtë:

 

KOMUNIKATE   nr.12

 

 

Komunikata e sipërpërmendur e ashtu quajturës (AKSH-SKSH në formë të kërcënimit  i është drejtuar udhëheqësve të një pjese të Shqipërisë Etnike, se ata duhet të veprojnë sipas urdhrave të tyre, është një budallallëk i llojit të vet. Ky kërcënim vjen prej ndonjë grupi  tradhtarësh të çështjes Kombëtare Shqiptare, ata  të tipit të Sanqo  Panqos të Miguel De Servantesi përpiqen ta mashtrojnë opinionin e gjerë vetëm e vetëm që me pas, gjegjësisht me krijuar benifite financiare nga shtresa të ndryshme njerëzish atdhetar, njerëz që e kanë për zemër dhe e duan Ribashkimin  Kombëtar  por që janë jo mirë të informuar.

Mu  për këto arsyena dhe shumë të tjera për lexuesit dhe opinionin  e gjerë Fronti Bashkimit Kombëtar Shqiptar, ARMATA  (e vërtetë) KOMBËTARE   SHQIPTARE  lëshon këtë :

S    Q    A    R    I    M

 

Kuvendi  i   III  i  Himarës  i  24 Prillit  2010, pos tjerash ka nxjerrë vendime meritore që ende janë në fuqi dhe ajo është: Kryesia e FBKSH-ës ajo e cila është e autorizuar nga kuvendi që mund të  inicojë amandamente  për aborgim të disa vendimeve konform rrethanave që mund ti sjell koha në gjithë etnikumin shqiptar, deklaron: AKSH-ja  nuk vepron në Zonën nr.02 Kosova Historike si dhe në Zonen nr.01 Shqipëria Londineze. Prandaj  FBKSH-ja dhe strukturat e saja distancohen  nga  “komunikata nr. 2 e FASHE” ku në gojë zënë edhe “tre germshin”  AKSH ishte Kuvendi i Himarës i cili zotërinjve të cilët sot kanë lëshuar këtë komunikatë  ua tregoi fytyrën e vërtetë duke i cilësuar  dhe  emëruar si dashakëqij të çështjes kombëtare shqiptare. Prandaj  nuk është për tu befasuar që zotërinjtë me “këngët e Rolandit” në gojë dalin edhe me komunikata të tilla, fundja nga njerëz të tillë, kombi  nuk pret diçka më e mirë. Ata janë të dështuar politikisht e kombëtarisht.

Konsiderojmë se vërtetë ka ardhur koha që AKSH të veproi sipas kodit të mirësjelljes ndaj këtyre njerëzve të pa përgjegjshëm e faqe zi.

 

Udhëheqësi politik

Ushtarak i Zo. nr. 02

Albanik  Shala

 

Kryetari i  FBKSH-ës

Arbër  Kastrioti

A student calls another student http://cheephomeworkhelp.com a name, and that student hits him

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress