Home » Lajme, Opinione, Vendore » Reciprociteti edhe në vizita të ndërsjellta

Reciprociteti edhe në vizita të ndërsjellta

Çdo javë Kosovën e vizitojn herë  Kryeministri i Serbisë,Presidenti, Kryetari i Parlamentit, ndonjë anëtarë i Qeverisë, Parlamentit e mos të flasim për vizita tjera si të Akademisë së shkencave, Kryekishtarë të Kishës Ortodokse etj.

Refik HASANI 2016

Shkruan: Refik HASANI

Reciprociteti -1Kurse, Shqiptarët në  Medvegjë,Bujanoc dhe Preshevë as për një dekadë e gjysmë nuk i ka vizituar askush si Kryeministër, Presidenti i Kosovës, Kryeparlamtar ,apo  ndonjë liderë i lartë institucional   tjetër i lart.

Reciprociteti -2Për shkak të zgjedhjeve parlamentare të Serbisë që jan caktuar të mbahen në këtë muaj më datën 24,Kryeministri Serb z.Aleksandër VUÇIQ, më tre prill  viziton Republikën e Kosovës kurse sot vetëm pas një jave   arrin  në Kosovë një  delegacion nga  Serbia me ne krye z.Ivica DAÇIÇ,zëvendësKryeministër dhe Ministër  i Punëve të Jashtme.

Reciprociteti -3 Përveqë Kryministri që shumë shpesh vjenë në Kosovë për bashkëkombasit ku vizitohen  edhe nga Presidentët e Serbisë, Kryetarët e Parlamentit, anëtarët e Akademisë së shkencave, Reciprociteti -4Kryekishtarë të Kishës Ortodokse etj.Asnjë nga Kryeministrat e Republikës së Kosovës, Kryeparlamentarë Reciprociteti gazeta kosovasotapo Presidentë nuk kan vizituar asnjëher edhe për ndonjë aktivitet, shenim si që është ndonjë përvjetor të mbajtjes së Referendimit, themelimit të UÇPMB-ës, marrëveshjes së Reciprociteti gazeta kosovasot-2Konçulit , kur është promovuar vendosja e lapidarit të  dëshmorëve të ksaj krahine etj.

Reciprociteti gazeta tribunaReciprociteti edhe vizita të  ndërsjellta do të duhej të vlejn që edhe liderët më të lartë institucional të Kosovës  të vizitojn Medvegjën,Bujanocin dhe Reciprociteti gazeta tribuna-2Preshevën jo vetëm ata lidër më lartë të  Serbisë të vizitojn Kosovën, pra kjo do të duhej të jetë e ndërsjellt-reciproke.

10 prill 2016

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch