Home » Lajme, Vendore » SË SHPEJTI GRUPIMI I QYTETARËVE “PËR ARDHMËRINË E BUJANOCIT”

SË SHPEJTI GRUPIMI I QYTETARËVE “PËR ARDHMËRINË E BUJANOCIT”

Skena politike në Bujanoc

 

 

SË SHPEJTI GRUPIMI I QYTETARËVE

 “PËR ARDHMËRINË E BUJANOCIT”

 

 

Komuna e Bujanocit, së shpejti do ta pasuroj, skenën  politike edhe me një subjekt të ri politik, nën firmën e Grupimit të Qytetarëve “Për ardhmërinë e Bujanocit”.

 

Këshilli Nismëtar, që nga fillimi, i javës së ardhshme do ta bëjë publike, rolin dhe rëndësinë e formimit të këtij grupimi të qytetarëve.

 

Këshilli Nismëtar për formimin e Grupimit të Qytetarëve “Për ardhmërinë e Buajnocit”, e sheh të udhës dhe të nevojshme për krijimin e një organizimi të tillë politik, i cili i ka munguar deri sot Luginës së Preshevës.

 

Në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë veprojnë me dhjetëra subjekte politike, ndërsa nuk ka asnjë grupim të qytetarëve, i cili në programin e saj politik si koncept kryesor do ta ketë qytetarin.

 

Grupimi i Qytetarëve “Për ardhmërinë e Bujanocit”, nuk do të pozicionohet në asnjë krah të partive politike, por do të jetë parti e pavarur, e hapur për të gjithë ata që dëshirojnë të aderohen në këtë subjekt gjithëpërfshirës, gjithnjë duke pasur në fokus të drejtat e qytetarëve në Komunën e Bujanocit, njofton Këshilli Nismëtar për formimin e Grupimit të Qytetarëve “Për ardhmërinë e Buajnocit”,

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress