Home » Lajme » SHHLP Zvicër ndanë bursa për studentë

SHHLP Zvicër ndanë bursa për studentë

Shoqata Humanitare “Lugina e Preshevës” me qendër në Gossau të St.Gallenit, këtë vit, në pajtueshmëri me anëtarët e kryesisë dhe në bashkëkomunikim me anëtarët e tjerë të rregullt, kanë paraparë, që sivjet të ndajnë dy apo tre bursa për studente. Luten të gjithë ata që dijnë ndonjë studentë që është i suksesshëm dhe ka kushte të rënda ekonomike t`na lajmërohet dhe ne do mundohemi që të këtë vit akademikë ta kalojmë së bashku me ndihmat tona, falë kontributit dhe dëshirës së madhe të veprimtarëve që i kemi në shoqatën tonë. Kuptohet, se përparësi kanë fëmijët e dëshmorëve, invalidëve të luftës dhe qoftë të përndjekurve politikë, pra që i kanë prindërit në burgje.Të drejtë konkurrimi kanë të gjithë që mendojnë se kanë nevojë për ndihmë dhe ne kemi paraparë, që dy personave apo tre do të kenë mundësinë e përfitmit të një ndihmese për vitin akademik 2011-2012. Se cila do të jetë shuma e bursës për një muaj, ne do ta shohim varësisht kërkesës së nevojshme dhe do ta bëjmë publike gjithsesi.
Fletëkërkesat dorëzohen në SHHLP Zvicër, për më shumë kontakt, drejtohuni në www.shhlp.com .onkursi do të jetë i shpallur 10 ditë që nga dita e publikimit në mediat tona të shkruara.

Mancher manager ist jedoch bezglich der http://best-ghostwriter.com uralten tradition des richtfestes unsicher und wei am ende nicht genau, was von ihm erwartet wird und was eigentlich in eine znftige rede anlsslich eines richtfestes gehrt

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch