Home » Kulturë, Lajme, Vendore » SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE – O R G A N I Z O N – DEBAT PUBLIK “ZËRI I MËRGATËS”

SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE – O R G A N I Z O N – DEBAT PUBLIK “ZËRI I MËRGATËS”

                                                       F  T  E  S  Ë

SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE

                                O R G A N I Z O N

DEBAT PUBLIK “ZËRI I MËRGATËS”, ME TEMËN : “ROLI DHE RËNDËSIA E MËRGATËS NË ZHVILLIMIN EKONOMIK/EKONOMIA E VOGËL DHE E MESME/, ARSIMOR, KULTUROR, SHËNDETSOR, INFORMATIV DHE BASHKËPUNIMI ME SHOQËRINË CIVILE NË LUGINË TË PRESHEVËS”

TEMËN, ME DISA TEZA TË DISKUTIMIT NË DEBAT, DO TA LIGJËROJ MSC.PHD SHPËTIM MEMISHI, PROFESOR I EKONOMISË NË UNIVERSITETIN E AAB.

NË DEBAT FJALËN KRYESORE LIDHUR ME TEMËN DO TA KENË MËRGIMTARËT, TË CILËT DO TË JAPIN MENDIME, PROPOZIME, RISI, SYGJERIME, PËRVOJA E TJERË.

DEBATI MBAHET TË SHTUNËN, MË 27 KORRIK 2019, NË ORA 11, NË SALLËN E KUVENDIT KOMUNAL TË PRESHEVËS.

DEBATI ËSHTË I HAPUR PËR TË GJITHË ATA QË U INTERESON TEMA E PROPOZUAR.

MËRGIMTARË, ENI NË DEBAT, I CILI NUK KA KARAKTER PARTIAK E AS POLITIK.

JU MIRË PRESIM DHE KEMI KËNAQËSINË TË NDËGJOJMË ZËRIN E MËRGATËS, ZËRIN TUAJ.

PRESHEVË, 21 KORRIK 2019  

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch