Home » Lajme » Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore Uron Festën e Fiter Bajramit

Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore Uron Festën e Fiter Bajramit

Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore e Luginës së Preshevës në Preshevë, të gjithë Shqiptarëve të besimit islam i Uron Festën e Fiter Bajramit, duke i dëshiruar që këto dite t’i kalojnë me dashuri, me mirëqenie, me shëndet me të afërmitë, me të dashurit dhe me vëllezërit shqiptarë të besimit islam.

GËZUAR FITËR BAJRAMIN, të gjithë Shqiptarëve të besimit islam dhe besimtareve të tjerë islamë.

 

Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore në Preshevë 

Xhemaledin Salihu, kryetar 

The flic idea was online assignments for students the brainchild of finlittv

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch