Home » Lajme, Vendore » Shoqata “Vatra” takon kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqi

Shoqata “Vatra” takon kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqi

NJ  O  F  T  I M

 

 

Sot, më 22. 8. 2012, në Prishtinë, shoqata “Vatra” me seli në Gjilan pati  takim  me kryetarin e e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqi.

Në këtë takim të ngrohtë e miqësor u bisedua  për problemet e pazgjidhura të Kosovës Lindore dhe të banorëve të ndjekur nga ky rajon të cilët janë duke jetuar në disa qytete të Kosovës Lindore.

Gjithashtu Kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi shprehu gatishmërinë e bashkëpunimit edhe  në të ardhmen.

 

 

Gjilan, më 22. 8. 2012

Shoqata “Vatra”

___________________

Kryetar, Sejdulla Kadriu

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress