Home » Lajme » SHOTA : Hmmm…Presheva, Presheva… është pjesë e trupit tonë..

SHOTA : Hmmm…Presheva, Presheva… është pjesë e trupit tonë..

EKSKLUZIVE PËR “PRESHEVA JONË” Shota BARALIU: A na bën neve nëse heqim një pjesë të trupit, aq neve në Kosovë nuk na bën pa Preshevën. Po, Kushtrim shoku im atje dhe këtu kam disa miq nga Presheva dhe ata janë njerëz kryesisht të artit, kam shumë respekt për preshevarët se më duken persona t’mirë, korrekt, punëtorë, inteligjentë…dhe për këtë i respektoj shumë.
Kushtrim MALIQI
Brezovic,27 maj/ AIK-Presheva Jonë
“Presheva Jonë” : Përshëndetje së pari do të na interesonte të dinim se si mund ta quajm Shotën zonjë apo zonjushë?
SHOTA BARALIU: Ha,ha, ha… Shotën lirisht mund ta quani zonjush,shumica e këngëtareve gjithmonë janë në kërkim të princit hahahhaa..po un seriozishtë jam në kërkim.
“Presheva Jonë” : Cila është pjesa më e bukur nga karateri i Shotës të cilën mund t’ia ofroj artit,përpos pamjes së jashtme fantastike?
SHOTA BARALIU: Normalisht secili person ka të mirat dhe dobësit e veta, ska njeri perfekt, po pjesa që më karakterizon mua është,që jam e hapur me njerzit,pa komplekse,të mirën dhe të keqen në sy ja them njeriut,dhe jam tip shumë shumë fanny që gjithmonë jam e shoqëruar më barcoletat e mia hhahah
“Presheva Jonë” : Ku e sheh Shota më rehat veten para kameras apo para fotoaparatit ose ose në sken në performime live?
SHOTA BARALIU: Them të drejtën televizonin gjithmonë e kam dashtë edhe si fëmijë,kisha dëshir të bëhem e famshme,po normalisht gjatë kohës së studimeve njeriu ka kohë të mendoj,se qfarë dëshiron në jetë,kështu që unë zgjodha aktrimin,ku jam e diplomuar,sa i përketë muzikës nuk di as vet si jam fut,njëherë provova kot me një këngë,po ja që nisi të më pëlqejë dhe muzika,dhe ja ku jam hahaha
“Presheva Jonë” : Keni miq nga Presheva, cila është përshtypja të cilën ju japin ata për Preshevën?
SHOTA BARALIU: Hmmmm Presheva, Presheva është pjesë e trupit tonë…A na bën neve nësde heqim një pjesë të trupit, aq neve në Kosovë nuk na bën pa Preshvën. Po, atjedhe këtu  kam disa miq nga Presheva dhe ata janë njerëz kyresisht të artit, kam shumë rrespekt për preshevarët se më duken persona t’mir, korrekt, puntorë, inteligjenta…dhe për këtë i respektoj shuuuuuuuuuum…

“Presheva Jonë”   Sot” : Cila janë planet tuaja për të ardhmen e afërt?
SHOTA BARALIU: Tani jam në një serial në RTK “qyteti pa lum”po punoj për dy fushata,njëra është për homoseksualet dhe tjetra është për viktimat e trafikut…dhe për komentin jam në perfundim të dy këngëve,sigurisht njëra prej tyre duet me një kolegun tim,për momentin sekret sepse së shpejti do ta shifni…shpresoj qe publiku ti mirëpres këngët e mia..
“Presheva Jonë” : Për fund duke të falemderuar për intervieë,do të donim nga ju një porosi për vajzat të cilën e shohin veten si artiste të së ardhmes?
SHOTA BARALIU: Sa i përketë porosis time për vajzat qe duan ti futen botës së artit është, le të punojn pa u nadalur,mos të paragjykohen nga askush,thjeshtë le ta vazhdojnë punën e vet dhe sigurisht në fund do ja arrisin qellimit…..
“Call The Police” nga Shota Baraliu
(Don’t you know
I will never let you go
I will never let you go
Baby I’ll never let you go)

Sonte ma hodhen
kuleten ma vodhen
pese karta krediti
e gati me lshoi shpirti
Shtrember shikova
dhe helmin e leshova
nje shishe plot e theva
s’u preva shume.

And when you start planning for those essay writer important wants, they become goals

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress