Home » Lajme » Shqyrtohen problemet e ndërprerjes së shkollimit në nivelin parashkollor dhe atë fillor

Shqyrtohen problemet e ndërprerjes së shkollimit në nivelin parashkollor dhe atë fillor

Analiza e gjendjes aktuale dhe rekomandimet përkatëse për përmisimin e kësaj gjendjeje ishte temë e diskutimit në takimin e sotëm të oragnizuar nga organizata joqeveritare Ipsos Strategik Marketing nga Beogradi.Në këtë takim morën pjesë përfaqësuesit e institucioneve të arsimit parashkollor, shkollor dhe përgjegjësit e arsimit të pushtetit lokal si dhe përfaqesuesit të mbrojtjes shëndetësore dhe sociale.Me këtë rast u bisedua për problemet aktuale në këtë sferë si dhe rekomandimet nga sfera I fiancimit,evidencës,legjislaconit e te bashkpunimit të institucioneve si dhe nga sfera e përgjithshme e arsimit.Lidhur me këto qështje,përfaqësuesi I organizatës joqeveritare Ispos Strategic Marketing dekalroi se qëllimi ynë ishte  të njihemi me problemet e kësaj sfere në komunën e Preshevës dhe masat të cilat duhen të ndërrmeren për tejkalimine problemeveve.Ky projekt realizohet në kuadër të projektit të Ministris Së Arsimit dhe Shkencës “Dhëniae shërbimeve të avancuara në nivelin lokal”e cili merret me shakqet e ndërprerjes së shkollimit në institucionet parashkollore dhe të shkollave fillore.

They even got their students and principal to join essaydragon.com/ in

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress