Home » Lajme, Shëndetësi, Vendore » Shtëpia e shëndetit “Presheva” në Preshevë: Lajmërim

Shtëpia e shëndetit “Presheva” në Preshevë: Lajmërim

Të gjithë pacientat që kanë nevojë URGJENTE gjatë periudhës së orës policore nga ora 20:00 deri 05:00, mund të vijnë me përcjellje deri në maksimum dy persona në shtëpinë e shëndetit.

Të gjithë rastet do të evidentohen dhe pastaj do të kontrollohen nga policia.

Për çdo keqpërdorim dhe nëse rastet verifikohen që nuk kanë qenë të nevojshme, do të denohen sipas ligjit.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch