Home » Vendore » SHTKK: GEZUAR 28 NENTORI-DITA E FLAMURIT

SHTKK: GEZUAR 28 NENTORI-DITA E FLAMURIT

Shoqata per Trashegimi dhe Krijimtari Kulturore e Lugines se Presheves ne Presheve, te gjithe Shqiptareve te Lugines se Presheves, ne Shqiperi, ne Kosove, Ne Maqedoni e ne diaspore i uron 28 Nentorin-Diten e Flamurit dhe Diten e Pavaresise se Shqiperise me deshire qe te gjithe Shqiptaret te jetojne dhe veprojne sebashku per nje bashkim kombetar ne Europen e Bashkuar, e cila duhet te jete qellim themelor i çdo Shqiptari ne te gjitha trojet shqiptare.

Shoqata uron 28 Nentorin anetarsise dhe te gjithe simpatizanteve e vullnetareve te saj qe sebashku ta kalojne me shendet, te mira dhe te bashkuar Festen e Madhe, Flamurin e Ismail Qemalit, me te gjithe te afermit, miqet, dashamiret, shoket dhe me te gjithe Shqiptaret  anekend te trojeve shqiptare.

Festa e Dites se Flamurit eshte Feste e madhe e Shqipetarise, andaj edhe te bashkuar dhe me nje veprim te perbashket te te gjithe Shqiptareve ne Lugine te arrijme te gezojme te drejtat individuale dhe kolektive qe na takojne ne arsim, kulture, informim dhe ne te drejten e perdorimit te lire te Flamurit e simboleve te tjera shqiptare deri ne bashkimin e te Gjithe Shqiptareve ne Europen e Bashkuar. Vetem keshtu do ta arrijme prosperitet dhe progres ne çdo lemi te jetes, pa idhrime, pa nderskojca, pa interese partiake, pa interesa politike pa interesa individuale, por te ngrejme larte interesat kolektive dhe ato te perbashketat.

Ideali i Shqiptareve te Lugines eshte i qarte, drejt e te bashkuar ne Europen e bashkuar.

 

GEZUAR 28 NENTORI-DITA E FLAMURIT DHE DITA E PAVARESISE SE SHQIPERISE.

 

Xhemaledin Salihu, kryetar i Shoqates per Trashegimidhe Krijimtari Kulturore ne Presheve

 

P.S. URIME DHE GEZUAR EDHE STAFFIT TE JUAJ   

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress