Home » Lajme, Vendore » SHTKK U R O N MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT

SHTKK U R O N MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT

SHTKK logo-2

SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE E LUGINËS SË PRESHEVËS ME SELI NË PRËSHEVË

 

                                  

                                                    U R O N

 

MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT, TË GJITHË SHQIPTARËVE TË BESIMIT ISLAM, DUKE I DËSHIRUAR DEVOTSHMËRI, BESIM, DASHURI, PAJTIM.

 

 

                                               

                                                                  KRYETARI,

                                                          XHEMALEDIN SALIHU

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch