Home » Kulturë » SHTKKLP-G Ë Z U A R V I T I N E RI 2014

SHTKKLP-G Ë Z U A R V I T I N E RI 2014

Të nderuarë,

Me rastin e Festës së Vitit të Ri-2014, në emrin tim dhe në emër të Shoqatës për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore të Luginës së Preshevës me seli në Preshevë,Anëtarëve, Dashamirëve, Miqëve, Simpatizantëve si dhe të Gjithë Shqiptarëve kudi që janë ,  i  urojmë të gjitha të mirat dhe vlerat njerëzore : PAQË, FAT, BAMIRËSI, LUMTURI,MIRËQENIE, HARMONI, SUKSESE NË PUNË DHE NË JETË, NË KRIJIMTARI LETRARE E SHKENCORE E TË TJERA, JETË TË GJATË E SHËNDET, SI DHE BASHKIM SHPIRTËROR E KOMBËTAR, JUVE DHE FAMILJES TUAJ.

G Ë Z U A R  V I T I N E RI 2014

 

 

Xhemaledin Salihu, kryetar

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch