Home » Lajme, Vendore » SHTKKLP – GËZUAR FESTA E KURBAN BAJRAMIT

SHTKKLP – GËZUAR FESTA E KURBAN BAJRAMIT

SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE E LUGINËS KURBAN BAJRAMISË PRESHEVËS ME SELI NË PRESHEVË TË GJITHË SHQIPTARËVE TË BESIMIT ISLAM, KUDO QË JANË, URON FESTËN E KURBAN BAJRAMIT, DUKE I DËSHIRUAR SHËNDET, LUMTURI, HARMONI VËLLAZËRORE, PËRPARIM EKNONOMIK, KULTUROR, SOCIAL, PAQË, BASHKIM KOMBËTAR ME VËLLËZËRIT TJERË SHQIPTARË.POASHTU URON PAJTIM VËLLAZËROR DHE BASHKIM SHPIRTËROR E KOMBËTAR SHUMË E NEVOJSHME KOHËT E FUNDIT.
GËZUAR FESTA E KURBAN BAJRAMIT
PRESHEVË, MË 23 SHTATOR 2015                                                      
 Kryetari,

                      Xhemaledin Salihu

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress