Home » Lajme, Vendore » SHTKKLP – URIME FESTA E FITER BAJRAMIT

SHTKKLP – URIME FESTA E FITER BAJRAMIT

SHTKK logo-2SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE E LUGINËS SË PRESHEVËS ME SELI NË PRESHEVË

 

U R O N

 

FESTËN E BAJRAMIT , TË GJITHË SHQIPTARËVE TË BESIMIT ISLAM, DUKE I DËSHIRUAR, SË PARI PAJTIM KOMBËTAR E NJERËZOR, DASHURI NDAJ KOMBIT, ATDHEUT, TRASHËGIMISË KULTURORE, HISTORISË, TRADITËS, DOKEVE SHQIPTARE, ARSIMIM, PAQË, MIRËQENIE, LUMTURI, PROSPERITET.

POASHTU I DËSHIROJMË SHQIPTARËVE TË BESIMIT ISLAM MOS TË LAKMOJNË PAS TRENDEVE ISLAME QË PO NDODHIN NË BOTËN ISLAME, POR TA RUAJNË DHE TA MBROJNË ISLAMIN TRADICIONAL, SUNII, HANEFII, QË E BESUAN  DHE E PRAKTIKUAN EDHE BABALLARËT, GJYSHËRIT DHE STËRGJYSHËRIT TANË.

PËR TË MIRAT,  ZOTI I SHPËRBLEFTË ME PARAJSË.

 

UROJNË ANËTARËSIA, KËSHILLIDREJTUES DHE KRYETARI I SAJ.

 

 

PRESHEVË, MË 4 KORRIK 2016                  Kryetari,

Xhemaledin Salihu

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch