Home » Lajme, Vendore » SHTKKLP URON VITIN E RI 2015

SHTKKLP URON VITIN E RI 2015

SHTKKLP logoSHOQATA PËR  TRASHËGIMI DHE  KRIJIMTARI  KULTURORE  E  LUGINËS  SË  PRESHEVËS  ME  SELI

NË PRESHEVË  I  URON  VITIN E  RI  2015,  ANËTARSISË  SË  SAJ,  DASHAMIRËVE,  MIQËVE,  TË GJITHË SHQIPTARËVE  KUDO  QË  JANË , DUKE  I  DËSHIRUAR  LUMTURI,  GËZIME,  SUKSESE, MBARËSI,  VIT  TË MBARË  DHE  BASHKIM  KOMBËTAR.

POASHTU I  DËSHIRON  MIRËQENIE,  BEGATI  DHE  PLOTËSIMIN  E  ASPIRATAVE  INDIVIDUALE

E KOLEKTIVE  PËR  BASHKIM ,  PROSPERITET,  PROGRES,  ARSIMIM  DHE  UNITET  KOMBËTAR.

 

 

 

GË Z U A R  V I T I N  E  RI  2015

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress