Home » Kulturë, Lajme » SHTKKP: LAJMËRIM

SHTKKP: LAJMËRIM

TË SHTUNËN, MË 13 QERSHOR 2020, NË AMFITEATRIN E SHTËPISË SË KULTURËS, NË ORA 13 DO TË MBAHET

                                      TAKIM KONSULTATIV

LIDHUR ME ORGANIZIMIN E MANIFESTIMIT KULTUROR “FESTA E PLISIT TË BARDHË” NË CARAVAJKË TË PRESHEVËS.

PJESËMARRJA ËSHTË E HAPUR PËR TË GJITHË TË INTERESUARITË LIDHUR ME ORGANIZIMIN E FESTËS SË PLISIT TË BARDHË.

SIDOMOS, JANË TË MIRËSEARDHUR AKTIVISTAT DHE VEPRIMTARËT E LËMISË SË KULTURËS, KULTURËS FIZIKE, KULINARISË E FUSHAVE DHE AKTIVITETEVE TË TJERA QË MUND TË JAPIN KONTRIBUT NË ORGANIZIMIN E KËSAJ NGJARJEJE KULTURORE.

POASHTU NË KËTË TAKIM DO TË ZGJIDHET EDHE KËSHILI NISMËTAR I KËSAJ NGJARJEJE KULTURORE

PËR KËSHILLIN NISMËTAR,

Xhemaledin SALIHU, kryetar i shoqatës për trashëgimi

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch