Home » Lajme » Të shpëtojmë jetën e Lindit 20 vjeçar nga TROPOJA

Të shpëtojmë jetën e Lindit 20 vjeçar nga TROPOJA

Fatlindi, apo si i thërrasin shkurt: Lindi, djali 20 vjeçar i Petrit Buçajt, nipi i Ukë Buçajt të Shipshanit vuan nga një sëmundje e rëndë (tumor) ndaj për të shpëtuar jetën e tij duhet ndërhyrje e shpejtë dhe e specializuar jashtë Shqipërisë, e cila ka një kosto financiare shumë të lartë.
Familja dhe të afërmit e tij e kanë të pamundur të përballojnë një financim kaq të madh, ndaj ata iu drejtohen me lutje Zotit e gjithkush e ka të mundur të japin ndihmen e tyre.
Deputeti i Tropojës e i Qarkut të Kukësit, z. Isuf Çelaj, e ka lëshue apelin e tij në faqen e vet në FB: “Thellësisht i prekur nga ky lajm, ju bëj thirrje të kontribuojmë të gjithë, me aq sa kemi mundësi, për të ndihmuar Lindin dhe familjen e tij”.
Një thirrje të veçantë kanë Deputeti i Tropojës, Shoqëria Civile, organizma shtetërore, qindra tropojanë në vendlindje e kudo tjetër, drejtue Ministrit të Brendshëm dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit për të financuar edhe shtetërisht kurimin e Lindit jashtë vendit, pasi babai i tij, Petrit Buçaj, ka nja 30 vite që punon në strukturat e Policisë së Shtetit në Tropojë.
Një numër llogarie është çelur pranë Raiffeisen Bank Sh.a., ku secili që e ka të mundur të japin kontributin e tij sado pak për të shpëtuar një jetë, për të shpëtuar Lindin 20 vjeçar. (Numrat e llogarisë bankare i bashkangjiten këtij apeli për ndihmë).
Të shpëtojmë jetën e Lindit 20 vjeçar nga TROPOJA

Fatlindi, apo si i thërrasin shkurt: Lindi, djali 20 vjeçar i Petrit Buçajt, nipi i Ukë Buçajt të Shipshanit vuan nga një sëmundje e rëndë (tumor) ndaj për të shpëtuar jetën e tij duhet ndërhyrje e shpejtë dhe e specializuar jashtë Shqipërisë, e cila ka një kosto financiare shumë të lartë.
Familja dhe të afërmit e tij e kanë të pamundur të përballojnë një financim kaq të madh, ndaj ata iu drejtohen me lutje Zotit e gjithkush e ka të mundur të japin ndihmen e tyre.
Deputeti i Tropojës e i Qarkut të Kukësit, z. Isuf Çelaj, e ka lëshue apelin e tij në faqen e vet në FB: “Thellësisht i prekur nga ky lajm, ju bëj thirrje të kontribuojmë të gjithë, me aq sa kemi mundësi, për të ndihmuar Lindin dhe familjen e tij”.
Një thirrje të veçantë kanë Deputeti i Tropojës, Shoqëria Civile, organizma shtetërore, qindra tropojanë në vendlindje e kudo tjetër, drejtue Ministrit të Brendshëm dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit për të financuar edhe shtetërisht kurimin e Lindit jashtë vendit, pasi babai i tij, Petrit Buçaj, ka nja 30 vite që punon në strukturat e Policisë së Shtetit në Tropojë.
Një numër llogarie është çelur pranë Raiffeisen Bank Sh.a., ku secili që e ka të mundur të japin kontributin e tij sado pak për të shpëtuar një jetë, për të shpëtuar Lindin 20 vjeçar. (Numrat e llogarisë bankare i bashkangjiten këtij apeli për ndihmë).
Kontributet mund të derdhën në emër të: SARA PETRIT BUÇAJ
Adresa: Tropojë, Lagja 28 Gushti, Shqipëri
Numri I Llogarisë:
Account No 0011368730
Monedha e llogarisë: Account Currency EUR
Banka Përfiturse Beneficiary Bank: Raiffeinsen Banka Sha
IBAN:
IBAN: AL26202111540000000011368730
Kodi SWIFT:
SWIFT Code. SGSBALTX

Në dhjetra statuse të hedhura në FB i drejtohën me lutje Zotit që të bajnë mrekulli për të shëruar Lindin 20 vjeçar nga Tropoja dhe mbetën me shpresë që Shteti Shqiptar e humaniteti i njerëzve të japin kuntribute financiare për të shpëtuar jetën e tij të re!
Në dhjetra statuse të hedhura në FB i drejtohen me lutje Zotit që të bajnë mrekulli për të shëruar Lindin 20 vjeçar nga Tropoja dhe mbetën me shpresë që Shteti Shqiptar e humaniteti i njerëzve të japin kuntribute financiare për të shpëtuar jetën e tij të re!

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch