Home » Lajme, Vendore » THELLOHET BASHKËPUNIMI MIDIS PRESHEVËS DHE LIGËS QYTETARE SHQIPTARO-AMERIKANE

THELLOHET BASHKËPUNIMI MIDIS PRESHEVËS DHE LIGËS QYTETARE SHQIPTARO-AMERIKANE

Postimi i znj. Sinani:

Sot, pata kënaqësinë 🙏 ta mirëpres z.Faton Bislimi, anëtar i Bordit të Ligës Qytetare Shqiptaro – Amerikane me seli në Washington.

Me z.Bislimi që është një nga bashkëpunëtorët më të afërt të Presidentit të Ligës Shqiptaro – Amerikane, z.Joseph DioGuardi, tashmë një kohë të gjatë jemi në koordinim 🤝 sa i përket sensibilizimit të çështjes së shqiptarëve të Luginës së Preshevës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës 🇺🇸

Bashkëbiseduam 💬 për modalitetet dhe çështjet organizative që duhen ndërmarrë, ashtu që ky sensibilizim të jetë edhe më i dobishëm në të ardhmen e afërt 👊

E falenderoj z.Faton Bislimi për angazhimin dhe përkushtimin e tij për Luginën e Preshevës në përgjithësi dhe për Komunën e Preshevës në veçanti ❤️

#LigaShqiptaroAmerikane#Bashkëpunim#PreshevaEre

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress