Home » Kulturë » Tiranë – Bëhu fitues i kuitzit ditor në radio Kontakt!

Tiranë – Bëhu fitues i kuitzit ditor në radio Kontakt!

Fituesi i vendit të parë shpërblehet me udhëtimin për në Haxh

Kontakt radio tr

 

 

Për të dymbëdhjetin vit radhazi, radio Kontakti zhvillon gjatë 30 ditëve të
Ramazanit emisionin maratonë
prej 3 orë e gjysmë “Mozaik jetësor”.
Një prej rubrikave të këtij programi është edhe “Kuitzi ditës”, në të cilin
zhvillohet pyetje në trajtën e kuitzit me informacione rreth Islamit.
Nga ora 18.45-19.00 telefono në numrin 042271 610, ose dërgo sms në 067 29 12 412
për të dhënë përgjigjen e saktë në kuitzin ditor që zhvillohet në

Radio Kontakt – 89.3 Mhz (www.radiokontakt.al).
Produkte kozmetike, pajisje elektronike dhe dhjetëra dhurata të tjera do t’u
akordohet fituesve në fund të muajit të bekuar të Ramazanit.

Ashtu si edhe dy vitet e kaluara, edhe këtë vit do të mundësohet për fituesin e
vendit të parë udhëtimi për në Haxh.
Ju mirëpresim në frekuencën e të gjithë shqiptarëve: 89.3 MHz – Kënaqësia e
Ditës Suaj!

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress