Home » Lajme, PDSH, Vendore » Tubim parazgjedhorë në Miratoc- Të japim sërish votën për PDSH për të vazhduar projektet në Miratoc

Tubim parazgjedhorë në Miratoc- Të japim sërish votën për PDSH për të vazhduar projektet në Miratoc

Tubimi MiratocNë ofertën që po shpalos PDSH në këto zgjedhje për mandatin katërvjeçarë fshati Miratoc është pjesë e sajë. Ne duhet sërish të japim votën për PDSH për të vazhduar projektet në Miratoc, deklaroi kryetari I degës së PDSH-së në tubimin promovues. Kryetari I PDSH-së, Ragmi Mustafa në paraqitjen publike premtoi vazhdimin e asfaltimit të rrugës Miratoc- Cakanoc- ST Hekurudhorë- korridori10 dhe vednin e qujtur bajka ta shëndërrojnë në zonë atraktive turistike. Me moton voto numrin 2 PDSH mbaroi tubimi në Miratoc

 

Në ofertën që po shpalos PDSH në këto zgjedhje për mandatin katërvjeçarë fshati Miratoc është pjesë e sajë. Ne duhet sërish të japim votën për PDSH për të vazhduar projektet në Miratoc, deklaroi kryetari I degës së PDSH-së në tubimin promovues. Kandidati për këshilltarë, Merxhan Memishi është personi që I dha mjaftë Miratocës si në luftë ashtu edhe në paqe. Memishi premton rregullimin e rrugës te vendi I quajtur Kozjak që lidh Kosovën dhe Maqedoninë, asfaltimin e rrugës që shpie tek Vrella dhe projekte të tjera. Edhe profesoresha e matematikës, Vlora Destani, kandidate për deputete premton qëndrimin e sajë stoik ndaj votës së qytetarëve. Kandidati tjetër për këshilltarë, Naim Jashari ka folur për të mirat që ka përfituar Miratoca nga pushteti lokal si në infrastrukturën rrugore, rregullimin e sallës së edukatës fizike, rregullimin e shtretërve të lumenjëve, përmirësimin e energjisë elektrike dhe benefite të tjera. Ai ka deklaruar se nuk premton rregullimin e 100 shtëpive sepse pastaj ato duhet dëshmuar në realitet por ne duam të kemi faqen e bardhë para qytetarëve tanë. Kritika nga ky tubim kanë dalë edhe për një bashkëvendës të tyre I cili nga radhët e PVD-së pak më ditë më parë ka ofenduar rëndë popullatën duke deklaruar se do të zhdukin farën e fëlliqur. Kundërpigje e mbrëmshme ishte se populli shqiptarë nuk është farë e fëlliqur dhe duhet patur kujdes në deklarat publike. Kryetari I PDSH-së, Ragmi Mustafa në paraqitjen publike premtoi vazhdimin e asfaltimit të rrugës Miratoc- Cakanoc- ST Hekurudhorë- korridori10 dhe vednin e qujtur bajka ta shëndërrojnë në zonë atraktive turistike. Me moton voto numrin 2 PDSH mbaroi tubimi në Miratoc.

/RTP/

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch