Home » Lajme » TURNIR HUMANITAR

TURNIR HUMANITAR

Njoftohen të gjithë të interesuarit e futbollit se më datën 29 dhe 30 tetor në Qendrën Sportive “RINIA” në Bujanoc do të organizohet një turnir në futboll të vogël. Ekipi duhet të numërojë 4+1 lojtar dhe pjesëmarrja kushton 30 euro.Turniri fillon në orën 10.00 ditën  e shtunë.

 

Organizimi i këtijë turniri bëhet me qëllim të grumbulimit të mjeteve financiare dhe shpërndarja tyre (për festën e Kurban Bajramit) në pako ushqimore për familjet në nëvojë në gjithë territorin e komunës së Bujanocit.

 

Pjesëmarrja juaj do të gëzojë shumë familje që presin ndihmën tuaj.

 

Për të konfirmuar pjesëmarrjën në këtë turnir ju lutem kontaktoni në këto numra: 0638940976;  0621638951 dhe 0637012988

 

Nga këshilli organizativ

I’m going to let you in on a secret schools are terrified of the wrath of parents recommended blog

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress