Home » Lajme » U bë deminimi i mjeteve të pa eksploduara në bashkësinë lokale Bushtran dhe në Shoshajë të epërme

U bë deminimi i mjeteve të pa eksploduara në bashkësinë lokale Bushtran dhe në Shoshajë të epërme

U bë deminimi i mjeteve të pa eksploduara në bashkësinë lokale Bushtran dhe në Shoshajë të epërme me rrethinë nga ekipet e specializuara të qendrës për dominim. Hapësira për dominim në bazë të projektit të paraparë nga programi i Mbretërisë Norvegjeze përfshinë 194 mijë me tra katrorë. Sipas koordinatores së projektit në fjalë deri më tani janë pastruar afro 40 mijë metra katrorë. Nga to deri më tani janë gjetur 17 bomba kasetore. Aktiviteti në fjalë ka filluar nga data 29 prill e që po vazhdon edhe më tej. Ky projekt financohet nga ministria e punëve të jashtme të Mbretërisë norvegjeze në bashkëpunim me qendrën për dominim.

 

Does this person justbuyessay.com/ share your vision or give you the autonomy to pursue it

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress