Home » Lajme, Vendore » U R I M E Festa e Bajramit të Madh

U R I M E Festa e Bajramit të Madh

Të gjithë shqiptarve myslimanë, kudo që janë, i urojmë Festën e Bajramit të Madh dhe u dëshirojmë paqe, begati dhe lumturi e mirëqenie.

Gjithashtu, urojmë Zoti i Madhëruar t’ua pranoj agjërimin, atyre që agjëruan dhe u sakrifikuan lutjet dhe devotshmërinë.

Në veçanti i urojmë shqiptarve të Luginës së Preshevës, duke u dëshiruar që nga zgjedhjet parlamentare të 11 qershorit në Kosovë dhe nga zgjedhjet parlamentare të 25 qershorit në Shqipëri të krijohet një mbështetje e mirëfilltë shtetërore e vllazërore për këtë pjesë të Shqiptarisë.

Zotit i Madhëruar i bekoftë të gjithë shqiptarët, kudo që janë!

Kryetari,

Mr. Nehat Hyseni

Prishtinë,

më 24 qershor 2017

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch