Home » Lajme » Unioni Demokratik Shqiptar Medvegjë: Komunikatë për shtyp

Unioni Demokratik Shqiptar Medvegjë: Komunikatë për shtyp

Unioni Demokratik Shqiptar

Medvegjë

Komunikatë për shtyp

Kuvendi i Këshilltarëve Shqiptarë të preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, më 3 shtator 2011, morën vendim për mospjesëmarrje në regjistrimin që e organizon Serbia me gjasë më 1 tetor deri më 15 tetor 2011. Ky vendim është në fuqi dhe kërkojmë nga shqiptarët e këtyre trevave që t’i përmbahen në përpikëri. Ditëve të fundit ka shenja të tentativave se kinse ai vendim ka qenë vetëm në letër dhe më për të askush nuk ka biseduar. Të gjithë të bashkuar kundër padrejtësive dhe ftojmë popullatën nga Presheva, Medvegja dhe Bujanoci që të tregojnë pjekuri e të mos bien në gracka të askujt.

Më, 28 shtator, 2011

Medvegjë

Unioni Demokratik Shqiptar Medvegjë
prof. Rexhep Abazi

www.medvegjaere.netlinku: http://medvegjaere.net/?p=410

Check out these tactics for encouraging a deeper level of listening that also include student accountability strategy our website 1 say it once repeating ourselves in the classroom will produce lazy listening in our students

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch