Home » Lajme, Vendore » Universiteti Internacional i Novi Pazarit dega në Preshevë shpallë konkurs për regjistrim

Universiteti Internacional i Novi Pazarit dega në Preshevë shpallë konkurs për regjistrim

PËR REGJISTRIM NË STUDIMET THEMELORE UNIVERSITARE
PËR VITIN AKADEMIK 2018/2019, NË DEGËN E ARSIMIT TË UNIVERSITETIT INTERNACIONAL TË NOVI PAZARIT NË PRESHEVË

Shpallet konkurs për regjistrimin e studentëve për studimet themelore akademike në Universitetit Internacional të Novi Pazarit dega në Preshevë, për vitin akademik 2018/2019 me kuotat e regjistrimit për programet e studimore që janë në Universitetin Internacional të Novi Pazarit dega në Preshevë:

STUDIMET THEMELORE -240 ESPB:
1.FAKULTETI FILOLOGJIK
(studime themelore 4 vjeçare):
1.Gjuhë dhe letërsi serbe………………15 studentë,
2.Gjuhë dhe letërsi angleze……………30 studentë,
3.Gjuhë dhe letërsi gjermane…………30 studentë,

2.FAKULTETI I SHKENCAVE PEDAGOGJI- PSIKOLOGJI
(studeime themelore 4 vjeçare)
1.Edukator i fëmijëve parashkollor………..30 studentë
2.Psikologji………………………………………..30 studentë,
3.FAKULTETI JURIDIK
(studime themelore 4 vjeçare)
1.Juridik i përgjithshëm…………………………30 studentë,
2.Juridik i punëve të brendshme…………….30 studentë,
4.FAKULTETI EKONOMIK
(studime themelore 4 vjeçare)
1.Ekonomia e përgjithshme…………………..30 studentë,
5.FAKULTETI I INFROMATIKËS
(studime themelore 4 vjeçare)
1.Informatika……………………………………….25 studentë,

FAKULTETI I ARTEVE
Arti figurativ
Artet aplikative
Dizajn inteijeri
Kreacion i modës

KUSHTET E KONKURSIT
Të drejtën e kërkesës për regjistrim mund ta bëjnë kandidatët që kanë kryer shkollën e mesme me kohëzgjatje katër vjeçare,
Dokumentet për regjistrim:
1. Diplomën dhe dëftesat e katër viteve të shkollës së mesme dhe
2. Certifikatën e lindjes.
AFATI I QERSHORIT PËR PRANIM:
Dorëzimi i dokumentacionit nga data 04.06.2018 deri më 30.06.2018
Regjistrimi i kandidatëve bëhet prej dates 02.07.2018 der më 14.07.2018

AFATI I QERSHORIT PËR PRANIM
Dorëzimi i dokumentacionit nga data 20.08.2018 deri më 01.09.2018
Regjistrimi i kandidatëve bëhet prej dates 10.09.2018 der më 15.09.2018

Ky konkurs do të publikohet në tabelën e lajmërimeve të Universitetit , medieve të shkruara dhe atyre elektronike si dhe në veb faqen zyrtare të Universitetit Internacional të Novi Pazarit.
Sekretari për shërbime të përbashkëta në UNP
Trtovac Sead, jurist i diplomuar
Mirë se vini në Universitetin Internacional të Novi Pazarit dega në Preshevë.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch