Home » Lajme, Ndërkombëtare » Urim i shoqates Trojet e Arbrit

Urim i shoqates Trojet e Arbrit

Shoqata e intelektualve mbarëshqiptarë ” Trojet e Arbrit” iu uron shqiptarëve të besimit islam në të gjitha trojet shqiptare festën e Fiter Bajramit! Urojmë që kjo festë të na sjellë harmoni, begati, paqe, dashuri dhe bekim në shtëpitë tona!Në mënyrë të veçantë një urim për studiuesit tanë që nuk na u ndanë që katërmbëdhjetë vjet me radhë.Studiuesit tanë me punën e tyre që po bëjnë po i japin shqiptarëve një histori të vërtetë shqiptare pa i shikuar dallimet krahinore, fetare apo ideologjike.Urojmë gjithashtu që tek ne shqiptarët të mbretëroj më shumë respekti dhe dashuria për njëri-tjetrin dhe urojmë që festat të bëhen urë lidhse në mes të familjeve shqiptare për të dërguar përpara paqen,tolerancën dhe dashurinë me njëri – tjetrin.Urime,gezuar dhe për shumë mote festa e Fiter Bajramit!

Në emër të Shoqatës së Intelektualeve shqiptarë “Trojet e Arbrit ” festën e Fitër Bajramin ju uron Nue Oroshi Kryetar

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch