Home » Lajme, Vendore » URIMI PËR MUAJIN E RAMAZANIT

URIMI PËR MUAJIN E RAMAZANIT

Të nderuar vëllezër dhe motra; Me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, Kryetari z. Galip Beqiri në emër të Këshillit Kombëtar Shqiptar, i uron të gjith besimtarët mysliman për muajin e shenjtë të Ramazanit. Uroj që ky muaj të sjell paqe, shëndet, harmoni, begati dhe lusim All-llahun e Plotfuqishëm që të na e lehtësojë agjërimin dhe të na i pranojë veprat e mira. Në Emër Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit

Paqa Qoft Mbi Ju.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress