Home » Lajme » Urimi Shoqatës “Trojet e Arbrit“ me rastin e festës së Krishtlindjes

Urimi Shoqatës “Trojet e Arbrit“ me rastin e festës së Krishtlindjes

Shoqata e Intelektualëve Shqiptarë “Trojet e Arbrit“ ju uron të gjithë shqiptarët katolikë anë e kënd trojeve shqiptare festën e madhe të Krishtlindjes.Kjo festë lë të ju shërbej shqiptarëve që të tregojnë në mes vete vëllëzerinë shqiptare që ka qenë dhe është gjithmonë e fortë dhe bujare.Urojmë që kjo festë e Krishtlindjeve të shërbej si urë lidhëse në mes të shqiptarëve që ta trasojmë sa më tepër rrugën Evropiane të popullit tonë shqiptarë.Një urim i veçantë për të gjithë Intelektualët e Shoqatës “Trojet e Arbrit “pa dallim feje ,krahine apo ideje që janë bashkuar rreth flamurit të Gjergj Kastriotit dhe me mendjet e tyre të ndritura po lënë gjurmët e shkrimeve historike duke punuar bashkarisht dhe shqiptarisht. Urime ,gëzuar dhe festofshmi gjithmonë edhe shumë breza festën e Krishtlindjes,me urimin që këtë festë në vitin 2019 ta kremtojmë në një shtet të përbashkët në Shqiperinë Etnike.

Ne emër të Shoqatës së Intelektualëve shqiptarë festën e Krishtlindjeve ju urojn

Nue Oroshi Kryetar

Besim Morina nënkryetar

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch