Home » Kulturë, Lajme » “Urrejtja, gjysma e hakmarrjes” i shkrimtarit qipriot Emilios Solomou prezantohet me praninë e tij për lexuesit shqiptarë

“Urrejtja, gjysma e hakmarrjes” i shkrimtarit qipriot Emilios Solomou prezantohet me praninë e tij për lexuesit shqiptarë

Ftesë

Ju ftoj të merrni pjesë

në takimin me shkrimtarin qipriot Emilios Solomou

dhe prezantimin e botimit në shqip

të romanit të tij “Urrejtja, gjysma e hakmarrjes”

(përkthyer nga greqishtja nga Kristo Pulla).

 

E premte, 5 tetor 2018, ora 11:00,

në Muzeun Historik Kombëtar (salla “Unesco”).

Ju mirëpres!

Irena Toçi

Drejtore e përgjithshme

Botimet Toena

Rruga “M. Gjollesha”

K.P. 1420

Tirane – Albania

Tel. ++355 422 40 116

botimet.toena@gmail.com

redaksia@toena.com.al

irena.toci@gmail.com

www.toena.com.al

www.librariatoena.com

www.facebook.com/botimet.toena

https://twitter.com/TOENABOTIME1

www.instagram.com/botimet_toena

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch