Home » Lajme, Vendore » Vatra: Reagim për Marveshjen Kosovë-Serbi

Vatra: Reagim për Marveshjen Kosovë-Serbi

Reagim

 

Tani që përfunduan negociatat Kosovë-Serbi, ne “Vatra”, kërkojmë që të mbahet  një raund i ri bisedash mes Prishtinës e Beogradit, për zgjidhjen edhe të problemit Shqiptar në Kosovën Lindore, pasi që kjo pjesë nuk ishte përfshire në bisedimet e mëhershme.
Përderisa nuk diskutohet në nivel ndërkombëtar (e të jenë garantuese BE-ja dhe SHBA-të) për gjetjen e një zgjidhje të pranueshme për popullatën e kësaj pjese, këtu perspektivë, drejtësi, por edhe qetësi nuk do të ketë!
Problemet Shqiptaro-Serbe nuk mund të llogariten të mbyllura, gjersa të mos zgjidhet edhe statusi i Shqiptarëve në Kosovën Lindore!

 

Shoqata ”Vatra”

19.04.2013

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress