Home » Lajme, PVD, Vendore » Zgjedhjet në Preshevë – PVD në zgjedhje me numrin 4, numër për një komunë më të mirë

Zgjedhjet në Preshevë – PVD në zgjedhje me numrin 4, numër për një komunë më të mirë

“Komisionin Komunal Zgjedhor i Preshevës ka certifikuar listën e Partisë për Veprim Demokratik, për zgjedhjet e parakohshme lokale të 28 marsit. Lista zgjedhore “Partia për Veprim Demokratik – Ardita Sinani” do ta ketë numrin 4. Ky numër reflekton listën e mbështetjes së qytetarëve të komunës së Preshevës, si dhe përfaqëson pothuajse çdo fushë profesionale dhe strukturë shoqërore. Numri 4 është garanca për një realitet të ri në Preshevë, për një komunë më të zhvilluar, për një kryetare më të mirë.

Na priftë e mbara!” – Thuhet në deklaratën e Partisë për Veprim Demokratik

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch