Home » Lajme » Zhbllokohet deponia në fshatin Rakoc

Zhbllokohet deponia në fshatin Rakoc

 

Pas nje marreveshje në mes komunës së Bujanocit dhe BL Rakoc, është shmangur problemin një mujor i bllokadës së deponisë së qytetit, dhe menjeëher Komunalia ka dalur në terren për të pastruar në mënyrë rrënjësore qytetin.Krahas kësaj, Kuvendi komunal në Bujanoc, , ka miratuar nënshkrimin e Marrëveshjes me NP “Srbija Shume” për çështjen e pronsisë në lokacionin prej 2,5 ha në të cilin gjendet deponia, ndërkohë, që pas bisedave të realizuar, prite që nga Fondi republican për

 

mbrojtje të ambientit të finansohet projekti I sanimit të gjendjes në  deponinë ekzistuese.Me këto akte, zgjidhja e problemit t menaxhimit të mbeturinave komunale në Bujanoc,  ka nisur rrugën e zgjidhjes institucionale.Përndryshe, sipas strategjisë nacionale për menaxhim të mbeturinave, komuna e Bujanocit ka mundësi të realizojë projektin e stacionit transferues për grumbullimin  e mbeturinave.

RTV Presheva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This curiosity often leads teens to look for ways to get information about sex in any way they can phonetrackingapps.com/

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress