Home » Lajme » Zyra për të rinj në Preshevë ka mbajtur seminar me të rinjtë në suaza të programit ,,Qytetarët Aktiv ‘

Zyra për të rinj në Preshevë ka mbajtur seminar me të rinjtë në suaza të programit ,,Qytetarët Aktiv ‘

Avni Haliti koordinator i zyrës për të rinj thotë së rinia Preshevare për mes këtij trajnimi do të shfaqin aftësitë për të realizuar projekte në interes të tyre. Ndërkaq sipas koordinatorit Haliti të rinjtë pas këtij seminari do të realizojnë edhe projekte të përbashkëta që kanë për qëllim aktivizimin e tyre .

Projekti ,, Qytetarët Aktiv ‘’, mundësohet nga British Council , ministria e rinisë dhe sporteve dhe zyra për të rinj në Preshevë.

Ky program realizohet në 28 komuna në Serbi ndërsa të drejtë pjesëmarrje kanë të rinjtë nga mosha 16 deri 35 vjet.
RTV Presheva

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress